Corsief

Corsief:

26 november 2018

Adverteren in Corsief? Dat kan!
Een advertentie is een mooie manier om positief een bijdrage te leveren aan het enige echte corsomagazine van Nederland! Onze adverteerders maken het mogelijk dat ons mooie blad bij onze abonnees kan verschijnen en tegel…

Buurtschap Stuivezand

Buurtschap Stuivezand:

4 oktober 2018

Leestip: Op de steiger met… Léon Peeters, te lezen in de laatste Corsief!

Volg ons op Facebook!

Corso Zundert Nieuws op Facebook

Corsief

Corsief:

1 oktober 2018

Gezocht: Bonte Opinie! Steek je mening over corsogerelateerde zaken niet onder stoelen of banken, maar stel ze aan de kaak in Corsief. Verbeteringen, ergernissen, suggesties, nieuwe ideeën: allemaal zijn ze welkom zolang ze over ons corso gaan.
Interesse of meer weten? Mail naar kim.smits@corsief.nl.

Corsief

Corsief:

30 september 2018

Het afgelopen teerfeest brouwden we met de redactie ons eigen bier. Vanavond konden we het ein-de-lijk proeven: de DubbelDubbel en de GuiltTripleasure. Cheers!!

Corsief

CorsoNetwerk

27 september 2018

Leesvoer voor de corso liefhebbers. De traditionele ‘nabeschouwings’ Corsief is vandaag weer bij de leden op de deurmat gevallen. #corsief #corsozundert

Corsief

Corsief:

26 augustus 2018

Wernhout behaalt een elfde plaats in Het bloemencorso van Blankenberge met ‘Laurel & Hardy’. Rijsbergen wordt 16e met ‘Star Wars’.

Blozen won het corso met ‘Wingardium Leviosa’

Corsief

Jubileumboek – Corso Sint Jansklooster

27 juli 2018

Heb jij interesse in het Jubileumboek van Corso Sint Jansklooster? Vul dan snel het onderstaande formulier in en vraag alvast jouw exemplaar aan. Vroege vogels profiteren van een leuke korting, want als je het boek in de voorverkoop bestelt betaal je slechts € 20 i.p.v. de reguliere verkoopprijs v…

Zundertse bode

Organisatie trekt stekker uit uitreiking Corsief Awards

20 juli 2018

ZUNDERT – Er vindt dit jaar geen uitreiking van de Corsief Awards plaats. Ook de award show gaat dus niet door. Corsomagazine Corsief, organisator van het evenement, bekijkt hoe het evenement eventueel in de toekomst nog kan worden vormgegeven.

Corsief

Corsief:

19 juli 2018

KINDERJURY GEZOCHT

Wij zoeken nog enkele enthousiaste creatievelingen tot de leeftijd van 14 jaar die zin hebben
om onze kinder- en juniorwagens mee te bewonderen en een prijs toe te kennen.
Ben jij de geschikte kandidaat en kijk je wel uit naar een…

Corsief

Corsief:

19 juli 2018

Oh oh, wat is dat nu? Helaas moeten we mededelen dat er dit jaar geen Corsief Awards worden uitgereikt en er dus ook geen awardshow plaatsvindt… Hoe we het evenement eventueel in de toekomst gaan vormgeven wordt nog bekeken.
Maar niet gevreesd: uite…

Corsief

Corsief:

14 juli 2018

Op vakantie deze zomer? Dan gaat Corsief natuurlijk mee! Om te lezen in het vliegtuig, op de camping, aan het zwembad, op het strand, op de rug van een olifant, tussen de tropische vissen of in de toren van dat 16e eeuwse kasteeltje.
Waar je ook bent, …

Corsief

Buurtschappen Veldstraat en ’t Stuk stapje dichterbij nieuwe bouwplaats

20 juni 2018

ZUNDERT – Een laatste beroepschrift tegen het bestemmingsplan voor het nieuwe honk van buurtschappen Veldstraat en ’t Stuk is ingetrokken. Op 19 juni is het besluit onherroepelijk vastgelegd. Dat betekent dat de plannen voor de nieuwe bouwlocatie nu of…

Buurtschap Klein Zundertse Heikant

Buurtschap Klein Zundertse Heikant:

11 juni 2018

Corsief poule en optochtvolgorde

Dit weekend waren de Aardbeienfeesten in Zundert. Ieder jaar staan de maquettes gepresenteerd en kan er een poule ingevuld worden. Onze Corsorkaan is in de Corsief poule op de 7e plaats geëindigd. Dit wil overigens niks zeggen over de uitslag op de eerste zondag in september.

Daarnaast is afgelopen zaterdag de optochtvolgorde bekend gemaakt. Deze wordt bepaald door een speciaal samengestelde regiecommissie. Komend corso rijden we op een 11e plaats in de stoet. Dat is toevallig, want vorig jaar reden we ook op een 11e plaats in de stoet. Ook dit wil niets zeggen over de uitslag tijdens het corso.

Corsief

Corsief:

11 juni 2018

Iets later dan verwacht vanwege de overweldigende drukte bij onze stand afgelopen weekend (waarvoor dank), maar hier is ie dan: de eindstand van de Corsief corsopool, bepaald door 515 ingeleverde poolformulieren. Of de uiteindelijke uitslag hierbij in …

Corsief

Onder massale belangstelling presenteert Zundert de maquettes voor het bloemencorso 2018

10 juni 2018

ZUNDERT – In Zundert zijn de twintig ontwerpen, voor het komende corso in september, officieel gepresenteerd. De maquettes van de twintig deelnemende buurtschappen zijn dit weekend van dichtbij te besnuffelen, aan te raken, te becommentariëren en te bewonderen in het cultureel centrum van Zundert.

Buurtschap Klein Zundertse Heikant

Buurtschap Klein Zundertse Heikant:

9 juni 2018

Daar staat hij dan, het kunstwerk van de mannen uit Gilze. Alle ontwerpen zijn dit weekend te bezichtigen bij Bij Ons.. in Zundert.

Vanavond zal de optochtvolgorde bekend gemaakt worden en ook dit jaar kan er weer de Corsief poule ingevuld worden.

Corsief

Corsief:

8 juni 2018

Nieuwe stand, nieuwe locatie! Niet te missen op je weg naar de maquettes!

Corsief

Corsief:

7 juni 2018

BAM! Met een klap waar ze in bepaalde provincies behoorlijk zenuwachtig van zouden worden, viel vanmiddag bij de meeste abonnees de extra extra dikke voorbeschouwingseditie van Corsief op de mat. Met natuurlijk alle ontwerpen, alle ontwerpers en 2 spik…

Corsief

Corso in het klein: Van presentatierondje na de kerkdienst tot populaire traditie

7 juni 2018

ZUNDERT – Een terrasje, een aardbei en een stralend zonnetje: Wat wil een mens aankomend weekend nog meer? Niet veel zou je denken, maar de Aardbeienfeesten zijn voor veel Zundertenaren en corsoliefhebbers niet compleet zonder een blik op de maquettes van het huidige bouwjaar te werpen.&nb…

Corsief

CAREER

6 juni 2018

Artistic Entertainment Service is a fabrication company and has 30 years of experience creating innovative and unique products for theme park attractions, architectural projects, signage and print, retail and food, and parade floats.