Buurtschap De Lent

Buurtschap De Lent:

11 augustus 2017

Doorwerkweekend!!
Aangezien we achterlopen met de werkzaamheden van “Zunderts Blauw” worden op zaterdag en zondag ( 12 en 13 augustus) extra bouwdagen georganiseerd. We kunnen op deze dagen de mensen goed gebruiken, om wat extra werk te verzetten. Het corso komt erg dichtbij en er moet véél gebeuren. De tent is zaterdag en zondag open vanaf 09.00 uur. Op zondag zal er voor een lunch worden gezorgd. Kun jij één van deze dagen of zelfs beiden dan zien we jou heeeeel graag in de tent! Tot dan!

Buurtschap Kapelleke

Buurtschap Kapelleke:

7 september 2016

Vol verwondering en met veel respect, hebben we tijdens de Bloemen Corso 2016 ‘’Bevangen door de wind’’ van Buurtschap ’t Kapelleke mogen bewonderen.
Als trotse sponsor vonden wij het geweldig om er bij aanwezig te zijn, om de bevlogenheid en de passie van de mensen van dichtbij te mogen zien en te beleven. Bedankt!

Volg ons op Facebook!

Corso Zundert Nieuws op Facebook

BNDeStem

Corsokoorts ook op maandag op tentoonstellingsterrein in Zundert (video’s)

5 september 2016

ZUNDERT – Op maandag is het nagenieten van de corsowagens op het tentoonstellingsterrein van Corso Zundert. Vandaag is het terrein geopend tot elf uur vanavond om de wagens nog een keer van dichtbij te bekijken.

BNDeStem

Corsokoorts ook op maandag op tentoonstellingsterrein in Zundert (fotoalbum en video)

5 september 2016

ZUNDERT – Op maandag is het nagenieten van de corsowagens op het tentoonstellingsterrein van Corso Zundert. Maandag was het terrein geopend tot elf uur om de wagens nog een keer van dichtbij te bekijken.

Dichtbij

Harde wind zorgt voor een onverwacht begin van Corso Zundert maar het hoogtepunt blijft bewaard tot het eind

5 september 2016

Het grootste dahliacorso ter wereld reed zondagmiddag door de straten van Zundert. Twintig verschillende buurtschappen maakten een creatie. Elk jaar opnieuw is h

Dichtbij

11 Dingen Die Je Altijd Al Had Willen Weten Over het Bloemencorso in Zundert

31 augustus 2016

Het grootste dahliacorso ter wereld rijdt dit weekend weer door de straten van Zundert. Op zondag 4 en maandag 5 september zijn de wagens te zien. We hebben een